Uutiset - Starcraft 2 Finland http://www.starcraft2.fi/ Uutisia Suomen Starcraft 2 -skenestä. fi Thu, 30 Jul 2020 10:24:11 +0300 Thu, 30 Jul 2020 10:24:11 +0300 StarCraft II täytti 10 vuotta ja päivittyi versioon 5.0 Kuva StarCraft II -pelin ensimmäinen osa Wings of Liberty julkaistiin kymmenen vuotta sitten 27. heinäkuuta 2010. Juhlan kunniaksi Blizzard julkaisi peliin suuren päivityksen, joka vie pelin versionumeroon 5.0. Päivitys ei tuo balanssimuutoksia tai uusia yksiköitä, mutta se tarjoaa uudistuksia pelin miltein jokaiseen osa-alueeseen.

StarCraft II julkaistiin kauppoihin heinäkuussa 2010, mutta pelin julkaisu ilmoitettiin jo toukokuussa 2007 kuuluisalla “Hell, it’s about time" -trailerilla. Beta-versiota SC2:sta päästiin pelaamaan helmikuussa 2010 ja samassa kuussa järjestettiin jo ensimmäiset turnaukset. Ensimmäinen julkaisun jälkeen pelattu suurempi turnaus oli IEM Season V -etappi Kölnissä elokuussa 2010.

Blizzard on koonnut tärkeimmät Patch 5.0 -päivityksen muutokset alle liitettyyn videoon.Muutoksista voi lukea yleisesti Blizzardin blogista.

Muutokset versiossa 5.0
 • Lähtölaskenta moninpelissä Versus-pelimoodissa
  • Kun kaikki pelaajat ovat ladanneet kartan, näytetään kartassa pelin alussa lyhyt lähtölaskenta, ennen kuin peli pääsee alkamaan.
 • Pelipalvelimen valinta peliaulan luonnissa
  • Language and Region -asetuksista voi nyt asettaa päälle ominaisuuden, jolla peliaulan luonnin yhteydessä voi määrittää, millä Battle.net pelipalvelimella pelataan.
 • Kaksi uutta kuuluttajaa
  • White-Ra -- legendaarinen ukrainalainen ammattilaispelaaja
  • Stone -- SC2-pelin hahmo
 • Uusia saavutuksia yksinpelin jokaiseen tehtävään
  • Bonuksena pelaajat saavat palkinnoksi Stone-kuuluttajan, kun kaikki 10-vuotissaavutukset on suoritettu.
 • Arcade- ja Custom-valikkoihin on lisätty uusi luokka kampanjatyylisille kartoille
 • Peliin on lisätty tuki siirtyä kartasta toiseen
  • Tämä ominaisuus auttaa kampanjatyylisiä karttoja, kun tehtävät voidaan jakaa eri karttoihin.
 • Co-op-pelimuodossa on uusi Prestige-systeemi
  • Jokaisen komentajan voi nyt pelata tasolta yksi tasolle viisitoista yhteensä kolme kertaa.
  • Kun pelaaja asettaa Prestigen päälle, komentajan taso asetetaan takaisin yhteen, mutta komentajan ominaisuudet muuttuvat huomattavasti.
  • Avattuaan Prestige-ominaisuudet pelaaja voi aina valita vapaasti yhden niistä käyttöön tai pelata perusominaisuuksilla.
Lue kaikki muutokset version 5.0 päivitysdokumentista.

Uusia novelleja
Blizzard on ilmoittanut julkaisevansa 10-vuotisjuhlan kunniaksi muutamia StarCraft II -aiheisia novelleja. Ensimmäinen novelli on Protoss-tarina nimeltään One people, one purpose.

Kehitystiimin otteluvalinnat vuosien varrelta
StarCraft II -kehitystiimi on valinnut merkittäviä ja hienoja otteluita jokaiselta vuodelta vuodesta 2010 vuoteen 2020. Ensimmäiset valinnat Wings of Libertystä on luettavissa Blizzardin blogissa. ]]>
Thu, 30 Jul 2020 10:24:11 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6333
Fuzer's Shelter Gameroom Open #3 Kuva Kolmas Fuzer's Shelter Gameroom Open pelataan tulevana lauantaina 25. heinäkuuta Helsingissä. Turnauksessa kuusitoista suomalaista pelaajaa lähtee kisaamaan 1000 euron palkintopotista. Turnaus on ensimmäisiä offline-tapahtumia koko Euroopassa valloillaan olevan koronavirusepidemian aikana.

Kisa pelataan Shelter Gameroomissa Helsingissä klo 12:00 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikan päällä voi vain seurata kisaa tai vuokrata tietokoneen.

Pelaajat
:protoss: Alluton
:protoss: EnPo
:terran: Fuzer
:terran: Goldenvoid
:terran: Jutso
:terran: Larkkonen
:terran: Luolis
:zerg: Mirzo
:zerg: Mixu
:terran: Naama
:zerg: NotQut
:zerg: PuPu
:random: Santzo84
:protoss: VeeRust
:terran: WoodedMicrob
:zerg: ZhuGeLiang
Kaikki pelaajat karsittiin mukaan avoimen ladder-karsinnan kautta. Kuusitoista pelaajaan suurimmalla MMR-pistemäärällä pääsi mukaan. Ennakkosuosikkeina kisaan lähtevät tutut pelaajat ZhuGeLiang, PuPu ja Fuzer, ja heidän lisäkseen edellisen offline-turnauksen SC2FI 9V Cupin voittaja Alluton. Peli on kuitenkin hyvin auki sillä myös Mixu ja WoodedMicrob eivät olisi ihmetys finaaleissa.

Formaatti
Turnaus pelataan kokonaisuudessaan double elimination -putoduspeleillä. Ottelut ovat bo3 muuten mutta finaali on bo5.

Lähetys
Pelit lähetetään suomeksi kanavalta twitch.tv/fuzer, jossa äänessä muun muassa Samuli "elfi" Sihvonen.
Englanniksi pelejä voi seurata Kevin "Rotterdam" van Kooin selostamana kanavalla twitch.tv/rotterdam08.

Pudotuspelikaavio
Katso kaavio Liquipediasta.

Palkinnot
:gold: 500€
:silver: 250€
:bronze: 100€
4. 50€
5-6. 30€
7.-8. 20€ ]]>
Fri, 24 Jul 2020 09:58:43 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6332
DH SC2 Masters 2020 Summer Finals Kuva DreamHack StarCraft II Mastersrin vuoden 2020 kesäkauden finaalit pelataan tänä viikonloppuna 16.-19. heinäkuuta. Finaalitapahtumassa yhteensä kuusitoista Euroopan, Amerikan, Korean ja muiden alueiden Masters-kisojen huippua ottelevat kesäkauden mestaruudesta. Kisan palkintopotti on 57 000 dollaria ja 1370 EPT-pistettä.

Joona "Serral" Sotala sai paikan turnaukseen viime viikonloppuna päättyneestä Euroopan Summer Masters -turnauksesta, jossa Sotala ylsi hopeasijaan. Voiton vei nuori italialainen, Serralin tulisin kilpakumppani, Riccardo "Reynor" Romiti.

Pelaajat
:protoss: PartinG
:protoss: Trap
:protoss: Has
:protoss: Astrea
:protoss: Neeb
:terran: TIME
:terran: HeRoMaRinE
:terran: Clem
:terran: Cure
:terran: INnoVation
:terran: Maru
:terran: TY
:terran: SpeCial
:zerg: Serral
:zerg: RiSky
:zerg: Reynor
Ensinäkemältä pelaajalista on poikkeuksellisen Terran-voittoinen ja Terraneilla näyttäisi olevan vahvin edustus myös pelaajien tasossa. Zergejä on vain kolme, mutta Serral ja Reynor voivat kumpikin voittaa turnauksen, joten loppupeleistä tuskin tulee pelkkää Terran-juhlaa.

Formaatti
Turnaus pelataan hyvin perinteisellä kaavalla. Kuusitoista pelaaja aloittavat neljässä GSL-tyyppisessä lohkossa, joista yhteensä kahdeksan parasta etenee single elimination -pudotuspeleihin. Lohkoissa ottelut ovat bo3, pudotuspeleissä bo5, mutta finaali on bo7.

Aikataulu
Torstai 16.7.
17:00 - Lohkot A & B
Perjantai 17.7.
17:00 - Lohkot C & D
Lauantai 18.7.
17:00 - Pudotuspelit ro8
Sunnuntai 19.7.
17:00 - Semifinaalit ja finaali
Lähetykset
Päälähetys: twitch.tv/esl_sc2.
Sivulähetys lohkovaiheessa: twitch.tv/esl_sc2b.

Selostamassa ovat Kevin "RotterdaM" van der Kooi, Jonathon "Wardi" Ward, Jessica "ZombieGrub" Chernega, Creighton "CreightonOlsen" D. Olsen, ja Grant Hill.

Lohkovaihe (Liquipedia)

Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
Sija$ USDEPT-pst.
Kuva12 500 $+ 300
Kuva7 500 $+ 200
Kuva-4.5 000 $+ 125
5-8.3 250 $+ 80
9-12.2 000 $+ 50
13-16.1 500 $+ 25
]]>
Fri, 17 Jul 2020 12:27:37 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6331
Fuzer's Shelter Gameroom Open #3 julkaistu Kuva Samuli "Fuzer" Romppanen jatkaa heinäkuun tapahtumaansa Fuzer's Shelter Gameroom Open #3 -turnauksella 25. heinäkuuta. Kisa noudattelee muutoin edeltäjäänsä, mutta palkintopotti on noussut 600 eurosta 1000 euroon. Kumppaneina turnauksella on tällä kertaa Shelter Gameroom, Fraktio, Druid ja Lumo Energia.

Karsinta
Edeltäjänsä tavoin turnaukseen mahtuu yhteensä kuusitoista pelaajaa ottelemaan Helsinkiin Shelter Gameroomiin. Kaikki kisan osanottajat valitaan ladder-karsinnalla, joka päättyy 19. heinäkuuta klo 22:00. Päättymishetkellä kisan karsinnassa mukana olleiden MMR Euroopan battle.net-palvelimella ratkaisee pääturnauksen kuusitoista osanottajaa.

Ilmoita itsesi mukaan karsintaan liittymällä karsintaturnaukseen. Sinun pitää myös lisätä profiilisi suomiladderiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12. heinäkuuta.

Seuraa sijoituksia ja ladder-karsinnan etenemistä karsinnan sivulla.

Pääturnaus
Kuten viimeksi turnaus otellaan Shelter Gameroomissa Helsingissä, osoitteessa Vuorikatu 16. Paikan päällä on osanottajille oma ilmainen pelipiste koko kisan ajaksi. Helsingissä kisa alkaa kello 12.00 ja päättyy noin 22.00.

Formaatti on sama kuin heinäkuussa, eli pelit käydään double elimination -pudotuspeleillä. Ottelut ovat bo3 muuten mutta finaali on bo5. Kahdeksan parasta palkitaan rahapalkinnoin. Karttoina on juuri alkaneen ladder-kauden kartat. Karttojen veto on ABBA ABC, ja korkeammin seedattu pelaaja päättää kumpi aloittaa vetoamisen. Seedit muodostuvat ladder-karsinnan perusteella.

Pelit lähetetään suorana suomenkielisellä selostuksella kanavalta twitch.tv/fuzer sekä englanninkielisenä selostuksella kanavalta twitch.tv/rotterdam08. Lähetyksen aikana järjestetään kilpailuja katsojille.

Yleisölle herkkuja
Katsojat ovat tervetulleet seuraamaan tapahtumaa paikan päälle veloituksetta. Paikanpäällä voit varata konepaikan tai tulla vain seuraamaa tapahtumaa. Shelterin kisakatsomon väelle Fuzer tarjoaa illalla pizzaa ja juomia.

Palkinnot
:gold: 500€
:silver: 250€
:bronze: 100€
4. 50€
5-6. 30€
7.-8. 20€

Discord
Kisan chat-kanava löytyy Fuzerin Discordista. ]]>
Thu, 25 Jun 2020 21:41:14 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6330
TeamLiquid StarLeague 5 Kuva TeamLiquid StarLeague eli TSL palaa kahdeksan vuoden tauolta, kun viides TSL pidetään 16.5. ja 7.6. välisenä aikana online-otteluin. Neljä kutsupelaajaa ja 20 karsinnat läpäissyttä pelaajaa lähtee ottelemaan 30 000 dollarin ja 1520 EPT-pisteen palkintopotista. Harvojen kutsuttujen joukossa on tuore HSC-mestari Joona "Serral" Sotala.

TSL alkoi jo vuonna 2008 Brood Warilla, ja vuonna 2011 turnaussarja vaihtoi SC2:een. Edellinen TSL pelattiin kesällä 2012, jolloin mukana olivat Samuli "elfi" Sihvonen ja Vesa "Welmu" Hovinen.

Pelaajat
Kutsut
:protoss: ShoWTimE
:terran: INnoVation
:zerg: Serral
:protoss: Zest
Karsinnoista
:protoss: PtitDrogo
:protoss: PartinG
:protoss: Trap
:protoss: Harstem
:protoss: MaNa
:terran: TIME

:terran: HeRoMaRinE
:terran: Clem
:terran: Cure
:terran: TY
:terran: SpeCial
:terran: uThermal
:terran: Future

:zerg: Lambo
:zerg: Reynor
:zerg: DongRaeGu
:zerg: Solar
:zerg: soO
:zerg: Elazer
:zerg: Vanya
Ennakkosuosikkeina kisaan lähtevät kutsut Serral, INnoVation, Zest sekä GSL:ssä pudotuspeleihin edenneet TY ja Cure.

Formaatti
Turnaus pelataan kokonaan double elimination -pudotuspeleillä. Kaikki ottelut ovat bo5 paitsi finaali, joka on bo7.

Aikataulu
Lauantai 16.5. klo 15:00 - Kierros 1
Sunnuntai 17.5. klo 15:00 - Kierros 2
Lauantai 23.5. klo 15:00 - Alalohkon kierros 1
Sunnuntai 24.5. klo 15:00 - Kierros 3 & alalohkon kierros 2

Lähetys
Päälähetys: twitch.tv/teamliquid

Selostamassa ovat Kevin "RotterdaM" van der Kooi, Jonathon "Wardi" Ward ja Jessica "ZombieGrub" Chernega. Selostamassa kuullaan lisäksi Sean "Day9" Plott.

Ylälohkon yläpuolisko (Liquipedia)
RO12
:germany: :zerg: Lambo 1
:netherlands: :terran: uThermal 3
:south-korea: :zerg: Solar 0
:south-korea: :zerg: DonRaeGu 3
:south-korea: :protoss: PartinG 1
:poland: :protoss: MaNa 3
:south-korea: :terran: TY 3
:russia: :zerg: Vanya 1
RO8
:south-korea: :protoss: Zest 0
:netherlands: :terran: uThermal 3
:france: :terran: Clem 3
:south-korea: :zerg: DonRaeGu 0
:germany: :protoss: ShoWTimE 1
:poland: :protoss: MaNa 3
:south-korea: :protoss: Trap 3
:south-korea: :terran: TY 2
Semifinaali
:netherlands: :terran: uThermal 3
:france: :terran: Clem 1
:poland: :protoss: MaNa 0
:south-korea: :protoss: Trap 3
Finaali
:netherlands: :terran: uThermal 2
:south-korea: :protoss: Trap 3
Ylälohkon alapuolisko
RO12
:poland: :zerg: Elazer 3
:netherlands: :protoss: Harstem 1
:italy: :zerg: Reynor 3
:usa: :terran: Future 0
:south-korea: :zerg: soO 3
:france: :protoss: Ptitdrogo 0
:mexico: :terran: SpeCial 3
:china: :terran: TIME 0
RO8
:finland: :zerg: Serral 2
:poland: :zerg: Elazer 3
:germany: :terran: HeroMarine 3
:italy: :zerg: Reynor 0
:south-korea: :terran: INnoVation 2
:south-korea: :zerg: soO 3
:south-korea: :terran: Cure 1
:mexico: :terran: SpeCial 3
Semifinaali
:poland: :zerg: Elazer 3
:germany: :terran: HeroMarine 1
:south-korea: :zerg: soO 3
:mexico: :terran: SpeCial 1
Finaali
:poland: :zerg: Elazer 2
:south-korea: :zerg: soO 3
Alalohkon yläpuolisko (Liquipedia)
Ro8, S2
:south-korea: :terran: Cure 3
:germany: :zerg: Lambo 0
:south-korea: :terran: INnoVation 3
:south-korea: :zerg: Solar 1
:italy: :zerg: Reynor 3
:south-korea: :protoss: PartinG 2
:finland: :zerg: Serral 3
:russia: :zerg: Vanya 0
Ro4, S1
:south-korea: :terran: Cure 1
:south-korea: :terran: INnoVation 3
:italy: :zerg: Reynor 3
:finland: :zerg: Serral 2
Ro4, S2
:poland: :protoss: MaNa 1
:south-korea: :terran: INnoVation 3
:france: :terran: Clem 0
:italy: :zerg: Reynor 3
Ro2, S1
:south-korea: :terran: INnoVation 3
:italy: :zerg: Reynor 2
Ro2, S2
:poland: :zerg: Elazer 0
:south-korea: :terran: INnoVation 3
Alalohkon alapuolisko
Ro8, S2
:south-korea: :terran: TY 3
:netherlands: :protoss: Harstem 1
:germany: :protoss: ShoWTimE 3
:usa: :terran: Future 1
:south-korea: :zerg: DonRaeGu 3
:france: :protoss: Ptitdrogo 0
:south-korea: :protoss: Zest 3
:china: :terran: TIME 1
Ro4, S1
:south-korea: :terran: TY 3
:germany: :protoss: ShoWTimE 2
:south-korea: :zerg: DonRaeGu 1
:south-korea: :protoss: Zest 3
Ro4, S2
:mexico: :terran: SpeCial 0
:south-korea: :terran: TY 3
:germany: :terran: HeroMarine 0
:south-korea: :protoss: Zest 3
Ro2, S1
:south-korea: :terran: TY 0
:south-korea: :protoss: Zest 3
Ro2, S2
:netherlands: :terran: uThermal 1
:south-korea: :protoss: Zest 3
Finaalilohko (Liquipedia)
Yläfinaali
:south-korea: :protoss: Trap 1
:south-korea: :zerg: soO 3
Finaali
:south-korea: :zerg: soO 4
:south-korea: :terran: INnoVation 3

RO2, S1
:south-korea: :terran: INnoVation 3
:south-korea: :protoss: Zest 0
RO2, S2
:south-korea: :protoss: Trap 2
:south-korea: :terran: INnoVation 3
Palkinnot
Sija$ USDEPT-pst.
Kuva8000 $+ 250
Kuva5000 $+ 180
Kuva2700 $+ 140
4.1900 $+ 110
5-6.1300 $+ 85
7-8.900 $+ 65
9-12.750 $+ 50
13-16.600 $+ 35
17-24.450 $+ 25

Videot ja replayt
Katso videot YouTubesta.
Lataa replay-paketti. ]]>
Tue, 12 May 2020 11:42:47 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6329
StayAtHomeStory Cup 2020 Kuva TakeTV järjestää 10.-11. huhtikuuta online-turnauksen nimeltään StayAtHomeStory Cup. Kisassa on 32 pelaajaa ja palkintointa 5000 dollaria. Kisassa pelaamassa parhaimpia pelaajia ympäri maailmaa. Sinivalkoista väriä on edustamassa edellisen HomeStory Cup -turnauksen voittaja Joona "Serral" Sotala.

StayAtHomeStory Cup järjestetään elävöittämään COVID-19-viruspandemian hiljentämää turnauskenttää ja paikkaamaan tulevalta kesältä peruuntunutta HomeStory Cup XXI -turnausta. Kilpailun piti alunperin jakaa myös ESL Pro Tour -pisteitä, mutta ne jouduttiin viime tingassa perumaan.

ENCEn tekemässä ennakossa Serral kertoo, että hän ei erityisemmin pidä online-turnauksista, mutta osallistuu StayAtHomeStory Cuppiin täyttääkseen hieman turnauskalenteriaan. "Teen parhaani voittaakseni, kuten tavallista", hän lisää.

Pelaajat
:protoss: GunGFuBanDa
:protoss: ShoWTimE
:protoss: DnS
:protoss: PtitDrogo
:protoss: goblin
:protoss: Zest
:protoss: Harstem
:protoss: Gerald
:protoss: MaNa
:protoss: SKillous
:protoss: Neeb
:terran: Kelazhur
:terran: HeRoMaRinE
:terran: Clem
:terran: Bunny
:terran: Cure
:terran: Dream
:terran: INnoVation
:terran: uThermal
:terran: souL
:zerg: Lambo
:zerg: TLO
:zerg: Serral
:zerg: Denver
:zerg: Reynor
:zerg: Solar
:zerg: TRUE
:zerg: soO
:zerg: Elazer
:zerg: Namshar
:zerg: SortOf
:zerg: Bly
Ennakkosuosikkeina kisassa ovat Serral, sekä historiallisesti online-turnauksissa hyvin pärjänneet Cure ja Solar. Online-kisassa tulokset ovat usein vaihtelevia, joten todennäköisesti kärkikahinoihin yltää myös yllättäviä nimiä.

Formaatti
Kisa noudattelee hyväksi havaittua GSL-formaattia, jossa pelataan kaksi lohkovaihetta ja pudotuspelit. Lohkovaiheet käydään neljän pelaajan GSL-lohkoilla, ja pudotuspelit otellaan single elimination -malliin. Lohkoissa pelit ovat bo3 ja pudotuspeleissä bo5.

Aikataulu
Perjantai 10.4.
13:15 Lohkot A & B
16:15 Lohkot C & D
19:15 Lohkot E & F
22:15 Lohkot G & H
Lauantai 11.4.
13:00 Lohko A & B
16:00 Lohko C & D
19:00 Ro8
22:00 Semifinaali A
23:00 Semifinaali B
00:00 Finaali
Lähetys
:united-kingdom: Päälähetys - TakeTV
:united-kingdom: B-lähetys - Wardi

Lohkot ja pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan kaksi kerrallaan. Päälähetys lähettää toista ja B-lähetys toista.

Lohkovaihe 1 (Liquipedia)


Lohkovaihe 2 (Liquipedia)


Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
:gold: 1200 $
:silver: 700 $
:bronze:-4. 450 $
5.-8. 200 $
9.-16. 100 $
17.-24. 75 $ ]]>
Fri, 10 Apr 2020 09:20:43 +0300 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6328
IEM Katowice 2020 Kuva Intel Extreme Masters Katowice 2020 alkaa tänään 24. helmikuuta ja päättyy sunnuntaina 1. maaliskuuta. Tapahtuman StarCraft II -turnauksessa on huikea 400 000 dollarin palkintopotti, josta lähtee ottelemaan yhteenä 76 kisaajaa.

Mukana on Joona "Serral" Sotala, joka ansaitsi paikkansa suoraan torstaina alkavaan lohkovaiheeseen Euroopan online-karsinnoista. Katowicen voitto on ainoa suuri saavutus, joka suomalaiselta uupuu. Viime vuonna turnaus pättyi kahdeksan parhaan joukkoon kun turnauksen lopulta voittanut Eo "soO" Yun-su pysäytti Sotalan pudotuspeleissä.

IEM Katowice 2020 on tammikuun alussa julkaistin ESL Pro Tour -turnaussarjan ensimmäinen kilpailu. Ensi vuonna Katowice korvaa BlizzConin MM-tapahtumana, mutta tänä vuonna kyseessä on vain tavallista suurempi osakilpailu.

Päivitys 28.2
ESL ilmoitti eilen 27. helmikuuta, että Katowicen turnaus pelataan ilman yleisöä koronavirusuhan vuoksi. Alueen kuvernööri perui massatapahtuman luvan, joten ESL:llä ei ole vaihtoehtoa. Lue Ylen uutinen aiheesta.

Pelaajat
Kutsut
:south-korea: :zerg: Dark
Esikarsinnoista
:protoss: PartinG
:protoss: Stats
:protoss: Zest
:terran: Cure
:terran: Maru
:terran: TY

:zerg: Elazer
:zerg: Reynor
:zerg: Rogue
:zerg: Solar
:zerg: Serral
Offline-karsinnoista
:protoss: Dear
:protoss: Has
:protoss: Hurricane
:protoss: Patience
:protoss: ShoWTimE
:protoss: sOs

:protoss: Trap
:terran: INnoVation
:terran: SpeCial
:zerg: Armani
:zerg: soO
:zerg: Lambo
Formaatti
Turnauksen formaatti on sama kuin viime vuonna. Kisa alkaa offline-karsinnalla, jossa 64 pelaajaa pelaavat neljässä eri double elimination -pudotuspelikaaviossa. Jokaisesta kaaviosta kolme parasta eli yhteensä 12 pelaajaa etenee torstain lohkovaiheeseen. Lohkovaiheessa on 24 pelaajaa jaettuna kuuden pelaajan lohkoihin. Lohkoista kolme parasta etenee pudotuspeleihin siten, että lohkojen voittajat asetetaan suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle. Pudotuspelit käydään single elimination -muodossa. Lohkopelit ovat bo3, kun taas pudotuspelit ovat bo5 muuten, mutta finaali on bo7-ottelu.

Aikataulu
Offline-karsinta
Maanantai 24.2.
12:00 Ro76 - Ryhmä A
16:40 Ro76 - Ryhmä B

Tiistai 25.2.
12:00 Ro76 - Ryhmä C
16:40 Ro76 - Ryhmä D
Lohkovaihe
Torstai 27.2.
13:00--18:30 Lohko A
18:30--23:30 Lohko B

Perjantai 28.2.
13:00--18:30 Lohko C
18:30--23:30 Lohko D
Pudotuspelit
Lauantai 29.2.
13:00--19:00 Ro12
19:00--23:30 Ro8

Sunnuntai 1.3.
12:00 Semifinaali A
~13:00 Semifinaali B
~14:45 Finaali
Lähetys
Ottelut lähetetään englanniksi selostettuna kolmella kanavalla:
Selostamassa ovat Benjamin "DeMusliM" Baker, Leigh "Maynarde" Mandalov, Jared "PiG" Krensel, Kevin "RotterdaM" van der Kooi, Yoan "ToD" Merlo, Jessica "ZombieGrub " Chernega, Grant Hill ja Jonathon "Wardi" Ward. Juontamassa ovat Sue "Smix" Lee ja James "Kaelaris" Carrol. Pelikamerassa toimivat Kevin "MapuTV" Kremser ja Dominik "GGHasu" Powroźnik.

Traileri

Offline-karsinta
Katso tulokset ESL:n sivuilta: Ryhmä A, Ryhmä B, Ryhmä C, Ryhmä D.
Tai katso tulokset Liquipediasta.

Lohkovaihe (Liquipedia)


Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
Kisan alkuperäinen palkintopotti oli 250 000 dollaria, mutta StarCraft II:n 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Blizzard on nostanut potin 400 000 dollariin. Lisäksi kisassa jaetaan 9000 ESL Pro Tour -pistettä, joita eniten keränneet ansaitsevat paikan ensi vuonna Katowiceen MM-kilpailuun.

Sija$ USDEPT-pst.
Kuva150 000 $+ 1200+ paikka Global Finals -tapahtumaan
Kuva65 000 $+ 840
Kuva-4.25 000 $+ 600
5-8.10 000 $+ 420
9-12.5 000 $+ 300
13-16.3 000 $+ 192
17-20.2 500 $+ 144
21-24.2 000 $+ 120
25-28.1 550 $+ 72
29.-36.1 250 $+ 48
37.-44.900 $+ 24
45-60.600 $+ 12
]]>
Mon, 24 Feb 2020 09:39:58 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6327
Kuukausittainen Nordic StarCraft League alkoi Kuva Nordic StarCraft League järjestää kuukausittain online-turnauksia alkaen 18. tammikuuta. Amatööripelaajille tarkoitettuja kisoja on joka kuukausi lukuunottamatta kesäkuuta, ja sarja huipentuu joulukuussa finaaliturnaukseen.

Nimensä mukaisesti vain pohjoismaalaiset pelaajat saavat osallistua turnauksiin. Kuukausittaisissa turnauksissa jaetaan turnauspisteitä, mutta finaaliturnauksessa luvassa on rahapalkintorahoja. Pottiin voi lahjoittaa rahaa Matcherinossa.

Ensimmäinen kuukausittainen turnaus alkoi eilen 18. tammikuuta lohkovaiheella. Tänään sunnuntaina 19.1. kisa jatkuu pudotuspeleillä klo 16:00 alkaen. Mukana on Suomesta Aleksi "Alluton" Saarainen, Richard "WoodedMicrob" Häyrinen ja Mikael "Mixu" Helenius.

Pelejä voi seurata kanavalta twitch.tv/divinesiatv.

Nordic StarCraft League - Season #1 - Turnaus #1 - Lohkovaihe

Nordic StarCraft League - Season #1 - Turnaus #1 - Pudotuspelit
]]>
Sun, 19 Jan 2020 11:35:45 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6326
ESL Pro Tour korvaa WCS-turnaukset 2020 alkaen Kuva ESL ja DreamHack järjestävät StarCraft II -pelin huippusarjat tulevana kolmena vuonna, tiedotti Blizzard tänään 7. tammikuuta. ESL Pro Tour käsittää IEM ja DreamHack Masters -turnauksia, karsintaturnauksia sekä myös pienempiä online cuppeja. Koko vuoden palkintopotti pysyy suunnilleen samana, kun jaossa on 1,9 miljoonaa dollaria tänä vuonna pelin 10-vuotisen taipaleen kunniaksi, ja seuraavina vuosina jataan 1,2 miljoonaa dollaria.

Suuria muutoksia sarjaan ei nimen lisäksi ole tänä vuonna vielä luvassa. Korealaiset on edelleen lukittu omaan sarjaansa, mutta ensi vuonna asiaa katsotaan uudelleen Shaun "Apollo" Clark sanoi tl.netin haastattelussa. Masters-osakilpailuihin edetään edelleen karsintaturnausten kautta, joissa on jaossa rahaa sekä matkarahat turnaukseen. Karsintapaikkoja on kuitenkin hieman viilattu, kun eurooppalaisille on nyt luvassa neljän paikan asemesta seitsemän paikkaa.

Yksi suurimmista muutoksista on, että vuoden huipennus eli MM-kisat ei olekaan enää Blizzconissa vaan IEM Katowicessa maaliskuussa. Tänä vuonna Katowice ei ole vielä varsinainen MM-turnaus vaan kauden ensimmäinen kaikille avoin osakilpailu huomattavasti suuremmalla suuremmalla palkintopotilla. Katowicessa jaossa on 400 000 dollaria, kun muut osakilpailut jakavat 125 000 dollaria.

ESL Pro Tour laajentaa hieman pelikenttää, kun perinteiset ESL-viikkoturnaukset (Go4SC2) otataan mukaan turnaussarjaan. Viikkoturnauksista saa edelleen pieniä rahapalkintoja, mutta nyt ne jakavat myös ESL Pro Tour -pisteitä. Pisteet toimivat kuten WCS-pisteet eli niillä karsitaan mukaan MM-kisoihin ja määritetään ennakkosijoitukset osakilpailujen ja karsintojen ottelukaavioihin.

ESL Pro Tour julkaisu-video


Vuoden osakilpailut ja finaali
IEM Katowice 2020 — 24.2. - 1.3.
DreamHack SC2 Masters Dallas — 22.-24.5.
DreamHack SC2 Masters Valencia — 2.-4.7.
DreamHack SC2 Masters Montreal — 11.-13.9.
Julkaisematon tapahtuma — joulukuussa
DreamHack SC2 Masters Leipzig — tammikuussa 2021
MM-finaaliturnaus IEM Katowice 2021 — maaliskuussa 2021 ]]>
Tue, 07 Jan 2020 17:39:35 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6325
Alluton voitti 9V Cupin Kuva Aleksi "Alluton" Saarainen nousi yllätysvoittajaksi lauantaina 14. joulukuuta StarCraft2.fi 9V. Cupissa. Finaalissa kaatui ennakkosuosikki Wenlei "ZhuGeLiang" Dai niukasti lukemin 4-3. Alluton saa ensimmäisestä LAN-voitostaan 250 euroa.

9V Cupissa nähtiin yksi Suomen SC2-historian tiukimmista finaaleista, kun Alluton ja ZhuGeLiang kohtasivat bo7-ottelussa. Alluton lähti otteluun yhden kartan takaa-ajoasemasta, sillä hän oli hävinnyt ZhuGeLiangille 0-3 yläkaavion finaalissa vain pari tuntia aiemmin. ZhuGeLiang aloitti finaalin vahvasti karttavoitolla, mutta Alluton iski takaisin nappaamalla kolme putkeen. Viides peli meni jälleen ZhuGelle, ja ottelu eteni viimeiseen erään asti. Alluton viimeisteli finaalin tyylikkästi Carriereilla torjuttuaan ZhuGeLiangin raivoisan Hydra-hyökkäyksen.

Edellisen kerran Protoss-pelaaja voitti yhtä kovan luokan turnauksen Suomessa vuonna 2016, kun Vesa "Welmu" Hovinen voitti 2016 SM-kisojen 2. osakilpailun. Kuten tälläkin kertaa Joona "Serral" Sotala ei pelannut kisassa ansaittuaan paikan SM-finaaliin jo 1. osakilpailusta.

9V Cup -pudotuspelit
Katso kaavio turnaussivulta tai Liquipediasta.

Palkintosijat
:gold: 250 € - :protoss: Alluton - Aleksi Saarainen
:silver: 150 € - :zerg: ZhuGeLiang - Wenlei Dai
:bronze: 100 € - :terran: WoodedMicrob - Richard Häyrinen
4. 50 € - :protoss: TheMusZero - Iiro Kumpulainen
5.-6. 25 € - :zerg: Mixu - Mikael Helenius
5.-6. 25 € - :zerg: Blodir - Pyry Mäkinen

Videot ja replayt
Turnauksen kaikki videot löytyvät ottelukohtaisesti twitchistä.
Replay-tiedostot voi ladata turnauksen sivulta.

Finaalipäivän haastattelut

Finaalin tallenne
]]>
Tue, 17 Dec 2019 14:51:29 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6324
SC2FI 9V Cup -finaalipäivä Kuva StarCraft2.fi 9V. Cup -turnaus ratkeaa lauantaina finaalipäivänä 14. joulukuuta Helsingissä. Mukana on kuusi loppukahinoihin asti edennyttä kisaajaa ottelemassa 600 euron palkintopotista ja nyt jo yhdeksättä kertaa järjestettävän vuositurnauksen voitosta. Lähetys alkaa klo 12:00 ja päättyy noin klo 21:00. Otteluiden lisäksi nähdään oheisohjelmaa, haastatteluita ja pelaajien asiantuntevaa selostusta.

Turnauksen pudotuspelit alkoivat maanantaina 9.12. double elimination -kaaviolla. Otteluja käytiin keskiviikkoon asti online-peleinä, kun viisitoista pelaajaa pelasivat bo5-sarjoja toisiaan vastaan suorana sivustomme twitch-kanavalla. Kahina kävi muutoin hyvin käsikirjoituksen mukaisesti ennakkosuosikkien ollessa vahvoilla, mutta alakaaviossa viimeisen rahasijan nappasi Pyry "Blodir" Mäkinen vanhan konkarin Eemeli "Enpo" Vapamaan edestä.

Pelaajat
:protoss: Alluton - Aleksi Saarainen
:protoss: TheMusZero - Iiro Kumpulainen
:terran: WoodedMicrob - Richard Häyrinen
:zerg: Blodir - Pyry Mäkinen
:zerg: Mixu - Mikael Helenius
:zerg: ZhuGeLiang - Wenlei Dai
Ennakkoasetelmat ovat edelleen samat kuin pudotuspelien alkaessa. ZhuGeLiang on selvästi vahvin suosikki voittamaan kolmannen kotimaan turnauksen putkeen, mutta hän ei ole tässä joukossa voittamaton, kuten tänä vuonna WoodedMicrob ja viime vuonna TheMusZero näyttivät.

Lähetys
Katso lähetys suomeksi kanavalta twitch.tv/starcraft2fi.
Lähetyksessä isännöimässä on Esa "Snapple" Kaisjoki. Selostamassa ovat muun muassa Juha "Divinesia" Nurmenniemi, Samuli "elfi" Sihvonen, Matti "Speedymaza" Mäenpää, Benjamin "PuPu" Puha, Joona "Serral" Sotala, Eemeli "Enpo" Vapamaa, Valtteri "Luolis" Argillander sekä muita turnauksen pelaajia.

Aikataulu
Aikataulu on hyvin joustava. Ottelut pelataan pääosin putkeen mutta väliin keksitään kaikenlaista oheisohjelmaa niin, että ohjelmaa riittää aina vähintään iltayhdeksään saakka.
~12:15 UB Kierros 2 A -- ZhuGeLiang vs WoodedMicrob
~13:00 UB Kierros 2 B -- TheMusZero vs Alluton
~14:00 LB Kierros 4 B -- ZhuGeLiang/WoodedMicrob vs Blodir
~15:00 LB Kierros 4 A -- TheMusZero/Alluton vs Mixu
~16:00 LB Kierros 5
~17:00 Yläfinaali
~18:00 Alafinaali
~20:00 Suurfinaali

Pudotuspelit
Katso kaavio turnaussivulta tai Liquipediasta.

Palkinnot
Yhteensä 600 € jaetaan seuraavasti.
:gold: 250 €
:silver: 150 €
:bronze: 100 €
4. 50 €
5.-6. 25 € ]]>
Thu, 12 Dec 2019 22:11:03 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6323
SC2FI 9V Cup -pudotuspelit Kuva StarCraft2.fi 9V. Cup -kisa on edennyt pudotuspelivaiheeseen joka alkaa tänään 9. joulukuuta ja huipentuu lauantaina 14. joulukuuta. Mukana on yhteensä 15 osanottajaa ottelemassa 600 euron rahapalkinnoista. Turnauksen mahdollistavat StarCraft2.fi, Fraktio ja Free kevytyrittäjä.

Lohkovaihe pelattiin viime viikolla 2.-4. joulukuuta, kun 16 pelaajaa oli jaettu kahteen lohkoon. Lohkovaiheessa selvitettiin jatkopaikat tänään 2.12. alkaviin pudotuspeleihin, kun parhaiten menestyneet aloittavat yläkaaviosta ja muut suoraan alakaaviosta.

Lohkovaiheessa yllätyksiä nähtiin pari, kun B-lohkossa WoodedMicrob päihitti Fuzerin ja Alluton puolestaan WoodedMicroben. A-lohkossa taas yllättäjänä oli Calt, joka pitkän tauon jälkeen nappasi neljännen sijan muun muassa Luoliksen nenän edestä.

Pelaajien lukumäärä on formaatista huolimatta vähentyny yhdellä, kun toisena ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt Samuli "Fuzer" Romppanen jättäytyi pois turnauksesta lohkovaiheen jälkeen. Syy poisjääntiin on erimielisyys turnauksen säännöistä. Fuzer manipuloi lohkosijoitustaan häviämällä lohkovaiheessa yhden ottelun tahallaan, mistä hän sai rangaistukseksi 10 prosentin vähennyksen mahdollisiin voittoihin. Fuzer ei hyväksynyt rangaistustaan, joten hän päätti jättäytyä pois kokonaan.

Pelaajat
:protoss: Alluton - Aleksi Saarainen
:protoss: EnPo - Eemeli Vapamaa
:protoss: TheMusZero - Iiro Kumpulainen
:terran: Calt - Eetu Laustela
:terran: Fagballs - Teemu Hallikainen
:terran: Goldenvoid - Niko Salminen
:terran: Jutso - Juuso Ratinen
:terran: Luolis - Valtteri Argillander
:terran: WoodedMicrob - Richard Häyrinen
:zerg: Blodir - Pyry Mäkinen
:zerg: Mirzo - Miro Rantalainen
:zerg: Mixu - Mikael Helenius
:zerg: Protosser - Jonne Sotala
:zerg: Temper - Eetu Mattila
:zerg: ZhuGeLiang - Wenlei Dai
Vahvin ennakkosuosikki on edelleen ZhuGeLiang, joka selvisi lohkovaiheesta ainoana pelaajana ilman tappiota. Hänen perässään on ryhmä tasaisempia pelaajia kuten WoodedMicrob, TheMusZero ja Alluton.

Formaatti
Pudotuspelit pelataan double elimination -muodossa. Lohkojen kahdeksan parasta aloittavat yläkaaviosta eli upper bracketistä, kun taas lohkojen kahdeksan pohjimmaista sijoitetaan suoraan alakaavioon eli lower bracketiin. Kaikki pelit ovat bo5, mutta finaali on bo7.

Lähetys
9V. Cuppia voi seurata suomeksi kanavalta twitch.tv/starcraft2fi.
Selostamassa ovat muun muassa Juha "Divinesia" Nurmenniemi, Samuli "elfi" Sihvonen, Jari "Haspe" Haapasaari, Benjamin "PuPu" Puha, Joona "Serral" Sotala sekä turnauksen pelaajia.

Aikataulu
Maanantai 9.12. klo 18:00--22:00 - Alalohkon pelejä, Ro16
Tiistai 10.12. klo 18:00--22:00 - Ylälohkon pelejä, Ro16
Keskiviikko 11.12. klo 18:00--22:00 - Ro12--Ro8
Lauantai 14.12. klo 12:00--22:00 - Loput ottelut Helsingissä

Pudotuspelit
Katso kaavio turnaussivulta tai Liquipediasta.

Palkinnot
Yhteensä 600 € jaetaan seuraavasti.
:gold: 250 €
:silver: 150 €
:bronze: 100 €
4. 50 €
5.-6. 25 € ]]>
Mon, 09 Dec 2019 16:33:16 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6322
Suomelle kultaa NationWars 2019 -kisasta Kuva Nation Wars 2019 -maajoukkueturnaus päättyi suomalaisten voittoon Pariisissa eilen 8. joulukuuta. Suomen joukkue päihitti Etelä-Korean finaalissa lukemin 5-3, katkaisi Korean kahden vuoden voittoputken ja toi kotimaallemme ensimmäisen NationWars-mestaruuden. Suomen joukkueessa pelasivat Joona "Serral" Sotala, Wenlei "ZhuGeLiang" Dai ja Iiro "TheMusZero" Kumpulainen.

Kilpailun järjesti nyt seitsemättä kertaa ranskalainen O'Gaming. Isäntämaa ylsi turnauksessa neljänneksi. Maajoukkueturnauksessa joukkueet kootaan yleisöäänestyksellä, ja ottelut käydään sekaformaatilla jossa on proleague-mallia sekä all-kill-mallia. Serral ei joutunut kantamaan joukkuettaan yksin, vaan semifinaalissa Italiaa vastaan TheMusZero nappasi yhden pisteen, ja finaalissa Etelä-Koreaa vastaan ZhuGeLiang onnistui ottamaan tärkeän pisteen kotiin.

Voiton hetki


Kärkisijat
winner Suomi 16 000 $ Kuva Serral Kuva ZhuGeLiang Kuva TheMusZero
silver Etelä-Korea 8 000 $ Kuva INnoVation Kuva Stats Kuva soO
bronze Italia 6 000 $ Kuva Reynor Kuva Ryosis Kuva Ryu
4. Ranska 4 000 $ Kuva PtitDrogo Kuva Clem Kuva MarineLorD

Pudotuspelit (Liquipedia)
Suomen joukkueen esittelyvideo

Replayt
Lataa koko turnauksen replay-paketti. ]]>
Mon, 09 Dec 2019 09:38:41 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6321
SC2FI 9V Cup -lohkovaihe Kuva StarCraft2.fi 9V. Cup -turnauksen lohkovaihe pelataan 2.-4. joulukuuta online-otteluin. Mukana on 16 suomalaista pelaajaa, jotka lähtevät kamppailemaan 600 euron palkintorahoista ja ensi viikon pudotuspelipaikoista. Turnauksen mahdollistavat StarCraft2.fi, Fraktio ja Free kevytyrittäjä.

Lohkovaiheessa aloittaa 16 pelaajaa, joista seitsemän on kutsuja ja 9 ansaitsi paikkansa viime viikon karsinnoista. Lohkovaiheessa pelaajat on jaettu kahteen lohkoon, josta kaikki etenevät pudotuspeleihin, mutta paremmalla sijoituksella saa paremmat lähtöasetelmat.

Pelaajat
:protoss: Alluton - Aleksi Saarainen
:protoss: EnPo - Eemeli Vapamaa
:protoss: TheMusZero - Iiro Kumpulainen
:terran: Calt - Eetu Laustela
:terran: Fagballs - Teemu Hallikainen
:terran: Fuzer - Samuli Romppanen
:terran: Goldenvoid - Niko Salminen
:terran: Jutso - Juuso Ratinen
:terran: Luolis - Valtteri Argillander
:terran: WoodedMicrob - Richard Häyrinen
:zerg: Blodir - Pyry Mäkinen
:zerg: Mirzo - Miro Rantalainen
:zerg: Mixu - Mikael Helenius
:zerg: Protosser - Jonne Sotala
:zerg: Temper - Eetu Mattila
:zerg: ZhuGeLiang - Wenlei Dai
Ennakkosuosikkina kisaan lähtee ZhuGeLiang, joka on voittanut kaksi edellistä kotimaan merkityksellistä turnausta, Fuzer Shelter Gameroom Open #1 ja #2. Kovimpana kilpakumppanina voidaan pitää Fuzeria, joka nappasi kyseisistä kisoista pronssi- ja hopeasijat.

Formaatti
Lohkoissa pelataan round robin -formaattia, jossa kaikki pelaajat kohtaavat lohkossaan toisensa kerran bo3-ottelussa. Neljä parasta etenee pudotuspelien yläkaavioon, kun taas neljä pohjimmaista aloittaa ensi viikon double elimination -pudotuspelit suoraan alakaaviosta.

Lähetys
9V. Cuppia voi seurata suomeksi kanavalta twitch.tv/starcraft2fi.
Selostamassa ovat muun muassa Juha "Divinesia" Nurmenniemi, Samuli "elfi" Sihvonen, Jari "Haspe" Haapasaari, Benjamin "PuPu" Puha, ja Taavi "Hymy" Teemaa.

Aikataulu
Maanantai 2.12. klo 19:00--22:00 - Lohko B
Tiistai 3.12. klo 19:00--22:00 - Lohko A
Keskiviikko 4.12. klo 19:00--22:00 - Lohkon A ja B loput ottelut

Lohkot (Liquipedia, starcraft2fi)

Palkinnot
Yhteensä 600 € jaetaan seuraavasti.
:gold: 250 €
:silver: 150 €
:bronze: 100 €
4. 50 €
5.-6. 25 € ]]>
Mon, 02 Dec 2019 12:56:52 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6320
Nation Wars 2019 -pudotuspelit Kuva Nation Wars 2019 -maajoukkuekisan pudotuspelit pelataan tänä ja tulevana viikonloppuna 30.11.-8.12. Puolivälierät pelataan online-otteluin lauantaina ja sunnuntaina 30. marrastakuuta ja 1. joulukuuta, kun taas semifinaalit ja finaali otellaan Pariisissa sunnuntaina 8. joulukuuta. Suomi on pudotuspeleissä mukana ja kohtaa puolivälierissä USA:n.

Suomen ottelu alkaa tänään lauantaina 30.11. noin klo 22:30. Suomen joukkueessa pelaavat Joona "Serral" Sotala, Wenlei "ZhuGeLiang" Dai ja Iiro "TheMusZero" Kumpulainen.

Maajoukkueet
Suomi Kuva Serral Kuva ZhuGeLiang Kuva TheMusZero
Saksa Kuva HeRoMaRinE Kuva ShoWTimE Kuva Lambo
Italia Kuva Reynor Kuva Ryosis Kuva Ryu
Korea Kuva INnoVation Kuva Stats Kuva soO
Meksiko Kuva SpeCial Kuva JimRising Kuva Cham
USA Kuva Neeb Kuva MCanning Kuva Future
Kanada Kuva Scarlett Kuva NoRegreT Kuva THERIDDLER
Ranska Kuva PtitDrogo Kuva Clem Kuva MarineLorD

Turnausvaiheiden aikataulu
Ro24-lohkovaihe - 3.-13. lokakuuta -- pelattu
Ro16-lohkovaihe - 12.-17. marraskuuta -- pelattu
Ro8-pudotuspelit - 30.11.-1.12.
Finaalit - 8. joulukuuta, Pariisissa alkaen klo 14:00

Lähetys
Kaikki ottelut lähetetään englanniksi selostettuna kanavalta twitch.tv/ogaminginter.
Suomeksi pelejä voi seurata kanavalta twitch.tv/divinesiatv.

Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
:gold: 16000 $
:silver: 8000 $
:bronze: 6000 $
4. 4000 $

Replayt
Lataa koko turnauksen replay-paketti. ]]>
Sat, 30 Nov 2019 13:17:14 +0200 http://www.starcraft2.fi/forum/viewtopic.php?t=6316